Gambar seks datin

lagipun kalau deko-deko rumah ni selalunya sekali je kita buat dalam satu tempoh jangka masa yang panjang.

takdenya kaw setiap bulan nak upah orang sekejap-sekejap nak pecah dinding buat baru, sekejap-sekejap nak upah orang suruh pasang pintu baru kuikuikui.

jadi selepas semuaaaa duit loan 100% dah dapat, s&p lawyer akan serahkan hanya 90% dari jumlah loan kepada owner asal rumah rumah.

jadi selebihnya 10% dari jumlah loan akan dapat pada kita balik.

ni kan rumah pertamaku, jadi automatik bank akan bagi 100% loan.

si pihak loan lawyer ni tadi boleh bagi RM159,064.89 je dulu. aku tak tau kenapa dorang kena bagi dua kali tapi yang aku bengang, sepatutnya 30.6.2011 tu semua payment loan dah clear. bila tanya napa tak clear, alasan dorang staff yang handle loan kitorang berhenti kerja. jadi terbiar gitu je sampaiiiii bila setiap hari aku call maki-maki. dan jangan tak tauuu, tuan rumah tu akan keluar rumah sharp pada 30.6.2011 seperti tertera dalam agreement. kena bayar rumah yang kita belum duduk dan kena bayar rumah yang kitorang tengah sewa sebab kesalahan dari pihak Loan Lawyer.

very the mentah tak tau apa-apa langsung tentang hartanah tapi atau bank draft. so dalam tempoh ni, korang tunggu je panggilan dari mana-mana bank. untuk Fees & Disbursement dan stamp duty segala ni, jumlah yang korang kena bayar bergantung pada harga rumah korang.

Gambar seks datin-37Gambar seks datin-64Gambar seks datin-82Gambar seks datin-63

pastikan korang pegi tengok rumah dulu tau dan fikirlah semasak-masaknya. T___T ok meh aku cerita berdasarkan pengalaman aku yang beli sebuah rumah condominium berharga RM188,000 dengan agent hartanah ye. aku pon jumpa rumah ni dekat website je ;) bayangkannnn, dalam masa , aku laki bini kena fikir paaaaling hidup mati sebab ni melibatkan proses ratusan ribu ringgit dan time tu umur aku baruuu 22 tahun, syafiq 24 tahun. once dah bayar, selalunya agent hartanah tadi akan amek masa lebih kurang 14 hingga 30 hari untuk start submit dekat mana-mana bank semua dokumen-dokumen yang aku listkan dekat atas tadi.jadi, sepatutnya by 30.6.2011 aku dah boleh dapat kunci rumah.23.8.2011: atas kelembapan dan ke tak profesionalnya Loan Lawyer dari pihak Anuar Hong & Ong, ntah ape ke sengalnya dorang, kan loan aku RM188,000.: P dan spesis aku, sekali tukang rumah buat kerja dan aku puas hati, aku akan tetap menggunakan servis dari orang yang sama untuk kerja-kerja seterusnya.sebab kita dah tau macam mana dorang buat kerja dan kita dah tahu tahap mana kualiti dorang.

Leave a Reply